Enhancing memories

>

About

Hello! Ai ajuns in locul unde vei afla mai multe despre Event Station. Pe scurt, de la Event Station inchiriezi logistica si deco rentals pentru evenimente alias THE STATIONS pe care le găsești detaliate în categoria WHAT WE DO.

”Enhancing memories” este filosofia din spatele brandului. Credem ca vietile sunt masurate in momente si doar cele memorabile raman in amintirile noastre. Rolul Event Station e sa iti ofere ceea ce va scoate evenimentul sau experienta ta din tiparele standard.

Ne poti contacta pentru servicii de:

• Inchiriere logistica evenimente
• Inchiriere cabina foto
• Inchiriere bicicleta tandem
• Transport logistica evenimente
• Planning & management evenimente
• Grafica si branding evenimente

Si inca ceva! Suntem mari fani ai sustenabilitatii. Nu suntem prieteni cu plasticul si vrem sa indreptam latura “wasteful” a evenimentelor.  Scriem despre initiative eco-friendly in sectiunea IDEAS si ne bucuram tare mult cand gasim minti care gandesc la fel.

Ne-am bucura să ne faci parte din amintirile pe care le creezi. Hai să ne cunoaștem!

Grey separator

Humans of the Station

 • Sabina - Manager of the Station

  HI IT’S ME! Sunt Sabina si am mai mereu sete de amintiri frumoase. Defect profesional sau trasatura tipica a unei fecioare – iubesc listele, organizarea si o sa ma folosesc tocmai de o (SURPRIZA!) lista sa iti spun cateva lucruri despre mine:
  🎉 Am cantat multi ani si am prins in acest fel drag de tot ce inseamna backstage in evenimente
  🎉 Am plecat sa studiez si explorez in afara tarii domeniul evenimentelor, din dorinta de a evolua invatand de la cei mai buni
  🎉 Am absolvit cu First Class Honours facultatea de Events Management in cadrul Coventry University
  🎉 Am lucrat in majoritatea domeniilor de evenimente (festivaluri, nunti, conferinte, expozitii, evenimente sportive, fundraisers, concerte, targuri, lansari de produs etc.)
  🎉 Ma fascineaza conceptul conferintelor TEDx (atunci cand nu sunt doar un incubator de corporate incentives😉) si am organizat de la 0 o conferinta TEDx pentru orasul in care am locuit. A fost una din cele mai frumoase experiente pe care le-am trait.
  🎉 Dupa cursurile de la Covent Garden Academy of Flowers, lucrez din cand in cand cu florile pentru ca ma relaxeaza si cred in puterea lor magica de transforma stari si spatii
  🎉 Imi place sa colaborez cu oameni entuziasti, deschisi, care inteleg ca lucrurile se pot face (si) altfel
  🎉 Event Station e mai mult decat o afacere, e un proiect de suflet zgaltait de criza generata de pandemie si sustinut de muuuulta multa pasiune si dedicare

 • Alex - Designer of the Station

  Hello! Sunt Alex si tot ce face Event Station in zona de design imi apartine. Sa desenez e cea mai mare pasiune a mea si de aceea o sa vezi deseori ilustratii in proiectele noastre. Poti sa vezi aici de ce alte proiecte artsy m-am ocupat.

  Prin Event Station pot sa te ajut cu tot ce tine de identitatea vizuala a evenimentului tau: branding, grafica, ilustratie, materiale de promovare. Sunt, cum s-ar spune, designer cu acte in regula, cu noua ani de experienta in domeniul vizual si publicitar in afara tarii. Am lucrat atat pentru branduri internationale, ONG-uri cat si pentru proiecte restranse cu la fel de multa dedicatie.

  Pe langa asta, sunt si un professional troubleshooter. Se pare ca radbarea si interesul pentru tehnologie sunt de mare folos si in evenimente. Deci daca pica wi-fi-ul, se desincronizeaza echipamentele media, sau se imbata socrii, I’m your guy 🙂

White separator