Display Station

>

Coming soon...

Până finalizam prezentarea produselor noastre, hai să povestim puțin despre Display Station. Echipa noastră crede că un decor de poveste este creat din mii de detalii. Prima impresie este întotdeauna importantă, așa că imediat după ce ai făcut selecția de dulciuri pentru invitații tăi e timpul să te gândești la cea mai bună metodă de prezentare și servire. Noi promitem să găsim metode ieșite din tipare, indiferent ce tip de bar îți imaginezi că va completa perfect atmosfera evenimentului tău.

 

 • Candy Carts Candy Carts
 • Buffet displays Buffet displays
 • party tables party tables
Grey separator

Frequently Asked Questions

 • Pentru ce pot folosi logistica și recuzita voastră?

  Posibilitățile sunt nenumărate! Deși cele mai populare alegeri sunt de obicei candy barurile, poți să lași frâu liber imaginației și să le folosești pentru baruri de tarte, brânzeturi, fructe, mărturii sau de ce nu, pentru lansarea unui produs.

 • Îmi puteți arăta câteva exemple?

  Lucrăm să oferim cât mai curând imagini autentice cu produsele noastre, pe toate platformele. Ne place inspirația Pinterestică, dar parcă… ne place mai mult originalitatea! Dacă îți surâde ideea unui display altfel la evenimentul tău, contactează-ne. Dispensere, etajere, mese, frapiere, toate sunt gata de a fi folosite, iar momentan așteaptă să își găsească unghiul fotogenic în studioul nostru. Poți vedea o parte din produse în catalogul de mai jos.

  Click me

White separator