Închiriere Bicicletă Tandem: 20 de motive pentru a alege o bicicletă cu două locuri

Te gândești să alegi între a închiria două biciclete diferite pentru două persoane, sau a închiria o singură bicicletă tandem cu două locuri și să mergi la plimbare cu încă un prieten? Acest articol își propune să clarifice pentru tine care sunt principalele avantaje ale unei biciclete tandem astfel încât să faci alegerea corectă de închiriere.

Închiriere bicicletă tandem – experiență unică pentru două persoane

1. Pe bicicleta tandem lucrezi împreună cu partenerul și tot ceea ce reușiți pe această bicicletă este meritul comun al ambilor bicicliști.
2. Bicicleta tandem are darul de a atrage atenția tuturor, este remarcată de oameni și iese in evidență. Plimbarea cu bicicleta tandem în mod sigur nu va trece neobservată.
3. Greutatea unei biciclete tandem este mai mică decât greutatea combinată a două biciclete obișnuite. Astfel, la drum lung, efortul se va simți ca fiind mai ușor atunci când pedalați pe bicicleta tandem față de bicicleta normală.
4. Persoana din spate din bicicleta tandem trebuie doar să se concentreze pe pedalat, nu și pe mânuit ghidonul. Avantajul este că nu apar probleme de coordonare a schimbării direcției între cei doi pentru că biciclistul din spate nu are acces la ghidon.
5. Pe bicicleta tandem, persoana din spate nu controlează bicicleta ci doar dă din pedale. Astfel, are timp de făcut fotografii, de căutat drumul pe internet sau pentru a scoate o gustare din rucsac.
6. Biciclistul mai puternic reușește să compenseze și pentru cel mai slab, păstrând astfel un ritm constant împreună.
7. Două persoane pe o bicicletă înseamnă că sunt patru ochi pregătiți să observe eventualele obstacole.

Lucru în echipă la închirierea bicicletei tandem

8. Atunci când două persoane merg pe două biciclete separate, le este destul de greu să comunice între ele. Bicicleta tandem încurajează conversațiile și îți oferă posibilitatea de a spune ”tot ce ai pe suflet” partenerului. După mersul cu mașina și după mersul pe jos, bicicleta tandem asigură cea mai bună comunicare între parteneri.
9. Bicicletele construite pentru două persoane sunt mai rapide și mai stabile – mai ales în coborâri. Permit menținerea unui ritm comun de pedalare în ciuda diferențelor de experiență și de putere. La bicicleta tandem nu rămâne nimeni în urmă, amândoi merg cu aceeași viteză.
10. În cazul în care vrei să străbați o distanță mare și să aveți multe lucruri de văzut pe drum, bicicleta tandem este alegerea foarte bună. Pedalarea este mai eficientă in echipa.
11. Chiar și în pantă de urcare bicicleta tandem este foarte utilă, te ajuta să te cațeri mai ușor pe dealuri. O echipa formată din doi membri bicicliști poate să urce dealul cu ușurință.
12. De pe bicicleta tandem poți realiza filmări spectaculoase. Persoana care stă în spate filmează cu ușurință și obține înregistrări stabile din punct de vedere vizual.

Închiriere bicicletă tandem – decor pentru ședințe foto & video

13. Potrivit studiilor, bicicleta tandem este cu până la 50% mai rapidă decât o bicicleta o singură persoană. Asta pentru că este mai ușoară decât două biciclete luate împreună dar beneficiază de puterea a două persoane.
14. Poți realiza fotografii din mers fără să oprești bicicleta. Persoana din spate are tot timpul din lume sa realizeze fotografii.
15. Vei obține fotografii minunate dacă apelezi la închiriere bicicletă tandem. Cu fotograf profesionist sau fără, bicicleta tandem asigură decorul spectaculos pentru ședința foto. Cei proaspăt căsătoriți pot realiza fotografii minunate la nuntă sau la sesiunea de ”trash the dress”.
16. Se potrivește și pentru cupluri, și pentru prieteni, și pentru familie, pentru relație părinte – copil sau de alt tip.
17. Știi momentele acelea când mergi cu încă un prieten, fiecare pe bicicleta lui, și apar momente de confuzie cu privire la direcția în care trebuie să cotiți la un moment dat? ”Ai luat-o la stânga dar trebuia la dreapta, am strigat dupa tine.”; ”Ba nu, la stânga e bine, de ce nu ai venit după mine?”. La închiriere bicicletă tandem nu există astfel de probleme.
18. De multe ori poate fi o idee bună să mergi la o întâlnire romantică pe două biciclete. Dar în mod sigur este o idee excelentă să mergi la o întâlnire romantică pe o bicicletă tandem.
19. Fiecare pedală dată pe bicicleta tandem înseamnă o experiență frumoasă alături de partenerul tău. Din efortul vostru comun se nasc amintiri pentru întreaga viață.
20. Pe bicicleta tandem scapi de frustrarea pe care o simte cel mai rapid biciclist atunci când fiecare este cu bicicleta lui și el trebuie să se oprească pentru a-l aștepta și pe celălalt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *