Tematici pentru petreceri ECO

Asa-i ca de indata cu venirea primaverii si indreptarea vremii ne fuge gandul catre petreceri? Atatea moduri de a petrece timpul cu cei dragi, atatea locuri in care poti sarbatori… Noi am pregatit cateva idei care au in vedere si respectarea mediul inconjurator si abia asteptam sa le punem in practica.

Earth Day Celebration

Cum ar fi ca pe 22 aprilie sa iti inviti prietenii si sa sarbatoriti impreuna Ziua Pamantului? Uite cateva activitati care s-ar putea sa va inspire:

● Vizionati un documentar despre planeta Pamant (There’s something in the water – 2019, Chasing Coral – 2017, Earth – 2019) sau chiar evenimentul live de pe earthday.org

● Acceptati provocarea celor de la NASA si incercati jocul Offset (disponibil in Appstore si Google play), care va invata lucuri noi despre sursele de carbon si metodele de energie regenerabila intr-un mod distractiv

● Organizati un eveniment de ecologizare a unui spatiu drag

Picnic Lovers

🎶Iarba verde de acasa 🎶… suna cunoscut? Cand vremea ne ajuta, un picnic in parc este o modalitate relaxanta de a petrece timpul in afara casei. Important este sa respectam spatiile in care ne bucuram de natura si sa nu lasam niciun gunoi in urma. Extra ECO points daca organizezi un meniu vegan/vegetarian si daca poti ajunge pana la locul picnicului pe 2 roti. Uite aici cateva idei pentru mancare. Iar in privinta bicicletei… stim noi pe cineva care te poate ajuta sa inchiriezi bicicleta tandem. Wink wink.

Plastic-free Birthday

Din dorinta de a organiza o petrecere spontana, suntem tentati sa cumparam o multime de articole de unica folosinta. Sunt mult mai la indemana, intr-adevar, insa acestea au deseori un impact negativ asupra mediului. Incearca sa stai cat mai departe de obiecte din plastic si opteaza pentru obiecte reutilizabile. Poti realiza de asemenea invitatii in format digital. Step up the game si propune-le invitatilor sa se imbrace intr-o tinuta eco-friendly. Poate fi un articol de la un brand sustenabil sau un accesoriu realizat din materiale reciclate. Posibilitatile sunt nenumarate!

Tu ce idei ai pune in practica?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *